Ribs & Blues

Jaarlijks met pinksteren vindt het Ribs en Blues festival plaats op twee podia. Dit is tijdens beide pinksterdagen deels gratis toegankelijk. U vindt hier naast de Blues optredens van veelal bekende artiesten ook op zaterdag een pinksterparty (betaald), een kids plaza met allerlei activiteiten voor kinderen en natuurlijk de overheerlijke spareribs.

Stöppelhaene

Tijdens stöppelhaene, het Sallands Oogstfeest in Raalte, zijn er tal van activiteiten in het laatste volle weekend van augustus. Naast het traditionele oogstcorso en oogst programma zijn er tal van activiteiten voor jong en oud. Zo zijn er: een cabaretavond,  trekker trek, muziek in allerlei genres, diverse activiteiten voor kinderen, een parijse markt en een boerendag.

Sallandsewandel4daagse

Elk jaar vanaf 1 mei is het weer mogelijk om u in te schrijven voor de Sallandsewandel4daagse. Deze 4 daagse met wandelroutes van verschillende lengte vindt plaats in de herfstvakantie van regio Noord. Uit heel Nederland maar ook vanuit het buitenland weten vele wandelaars Raalte te vinden. Om van hier uit het Sallandse land te ontdekken.